Рассмотрено Page | розжиг

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Пользователь
Пользователь
Реакции
1
Баллы
90
Сервер
Page
Ваш discord Tag: arsonchikkk___
ID модератора: 923449255690137671
Краткое описание жалобы: розжиг
Суть жалобы: спілкувався із представником іншої нації, на жаль, не буду його ображати, але щось про моє небо там запитав, я відповів, що його сам помив, потім запитав про бавовну і отримав мут на 4 години за якесь розпалювання конфлікту, я хочу запитати, з яких пір слово "бавовна" стало розпалюванням? давайте може тоді напишемо скаргу на розробників, що дозволяють на фермі "льна и хлопка" збирати такий ресурс, як бавовну. Чому бавовна в небі є розпалюванням? Може бути сезон, коли збирають бавовну, тим більше, слово бавовна я вжив у прямому значенні, що означає: Баво́вна — текстильне волокно рослинного походження. Волокно є волосками на насінинах, а не у непрямому, що для не дуже компетентних модераторів є розпалюванням, тому я чекаю на зняття муту. Дякую
Готовы ли получить наказание в случае отрицательного вердикта?: Нет

Пользователь
Пользователь
Реакции
1
Баллы
90
Сервер
Page
Ваш discord Tag: arsonchikkk___
ID модератора: 923449255690137671
Краткое описание жалобы: розжиг
Суть жалобы: спілкувався із представником іншої нації, на жаль, не буду його ображати, але щось про моє небо там запитав, я відповів, що його сам помив, потім запитав про бавовну і отримав мут на 4 години за якесь розпалювання конфлікту, я хочу запитати, з яких пір слово "бавовна" стало розпалюванням? давайте може тоді напишемо скаргу на розробників, що дозволяють на фермі "льна и хлопка" збирати такий ресурс, як бавовну. Чому бавовна в небі є розпалюванням? Може бути сезон, коли збирають бавовну, тим більше, слово бавовна я вжив у прямому значенні, що означає: Баво́вна — текстильне волокно рослинного походження. Волокно є волосками на насінинах, а не у непрямому, що для не дуже компетентних модераторів є розпалюванням, тому я чекаю на зняття муту. Дякую
Готовы ли получить наказание в случае отрицательного вердикта?: Нет
забув додати, що слово "бавовна" вживається у непрямому значенні лише в лапках, а я - грамотна людина, тому якби вжив у непрямому значенні, то взяв би у лапки. у мене все

HamsterBot
Реакции
131
Баллы
1,930
Сервер
Page
Доброго времени суток, Yakob_Evans.
Ваша жалоба передана Rorig Klein.

Ожидайте его ответа.

Старший модератор
Старший модератор
Реакции
19
Баллы
865
Сервер
Page
Добрый день, были наказаны за:
2.8) Запрещен розжиг меж.нац.розни, оскорбление сексуальных и национальных меньшинств и дискриминация по разным признакам; Мут 3 часа - бан 5 дней.
Доказательства:
Скрытое содержимое могут видеть только пользователи групп(ы): (10) Кураторы модерации
Ожидайте ответа старшей модерации.

die young fast
Старший модератор
Реакции
249
Баллы
1,430
Сервер
Christmas
Добрый день.
"спілкувався із представником іншої нації, на жаль, не буду його ображати"
К чему же в жалобе акцент на нации, если Вы не хотели разжигать конфликт?
Наивно полагая, что модератор не в курсе каких-либо "локальных шуток" и значения слова (цитировать которые в жалобе не будем),
продолжали конфликт с пользователем и перешли на розжиг.
Считаю, что разумно Вам выдать наказание такое же, как было выдано Вашему собеседнику.
За обман в жалобе и попытке оправдать очевидное нарушение получаете бан на 5 дней по тому же правилу розжига.

Всего доброго, закрыто.

Последнее редактирование:
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху