Рассмотрено Red-Rock | Жалоба на модератора немає https://imgur.com/nRCuL1h

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Пользователь
Пользователь
Реакции
27
Баллы
180
Сервер
Payson
Игровой ник: Рігбі
Ваш Discord Name | Discord ID: alex661
Суть жалобы: модератор підтримує тероризм? чи що поясніть це .
У мене на банері головна площа мого міста - Луганськ.
Також там є прапор області й герб 12 області України - Луганської частина якої також розміщена в Донецькому Вігульному Басейне(Донбас), на моєму банері є символ 53-тьої окремої механізованої бригади "Оружжя не знімайте" яка була заснована в 2014 році у Сєвєродонецьку і приймала участь у АТО(Антитерористична операція) тероризм не є добрим це знає кожен окрім саміх терористів і вбивць.
Далі Батальйон спеціального призначення "Донбас" заснован теж у 14 році для боротьби з терористами який звільних більшу частину Донецької області від сепаратистів і терористів "дєнєрє".
Докази злочинів терористичних угруповань "лєнєрє" та "дєнєрє" які до речі не існують і у всьому цивілізованому світі призначені як терористи і свої злочини вони не скривали, можете глянути у гуглі що таке "подвалы на Донбассе".
Далі у мене є герб Луганського прикордоного загіна який у 2014 році також приймал участь у боротьби з терористами і є богато героїчних дій з їх сторони.
Всі ці герби є символом свободи, волі та незламності людей моїй області і цивілізованому світі це також розуміють.
За прапор та герб області це зрозуміло і так якщо ні можна нажати на цей текст і почитати
Тип жалобы: Жалоба на модератора
Ник модератора немає https://imgur.com/nRCuL1h
Доказательства (скриншот блокировки/наказания) https://imgur.com/nRCuL1h
Готовы ли получить наказание в случае отрицательного вердикта?: Да
Дата 22 Окт 2023

HamsterBot
Реакции
131
Баллы
1,930
Сервер
Page
Доброго времени суток, ваша жалоба была передана вручную модератору!

Информация по модератору:

Модератор: Raymond Schweppes (fbi)
ID Discord модератора: 566255833684508672

C уважением Зам. Главного Модератора - Nesquik EU

Пользователь
Пользователь
Реакции
7
Баллы
195
Сервер
Red-Rock

Доброго времени суток.
1.17) Запрещена политическая агитация в ЛЮБЫХ её проявлениях (флаги непризнанных международными организаций государств, лозунги, гербы, символика, флаги враждующих между собой в данный момент государств (прим.: Украина и РФ) и т.д) в аватарах, баннерах, никах, описаниях и статусах.

Доказательство вашего нарушения

Я тебе розумію, але такі правила.

Ожидайте ответа старшей модерации.

Заместитель главного модератора
Заместитель ГМ
Реакции
111
Баллы
2,080
Сервер
Red-Rock
Доброго времени суток
К сожалению на нашем сервере запрещены такие изображения
И добавлю от себя: Будь ласка в наступному разі як будете писати скаргу, краще пишіть її на російський мові(бо не всі розуміють)
Гарно дня
Закрыто​

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху